loader image
Vi har mange aktiviteter for dig og din hund, se under aktivtetsgrupper

Apporteringsprøve på Sjælland.

På en dag med truende skyer men kun enkelte regndryp, havde vi en god dag , på de dejlige terræner på Bøgebakkevej i Alsønderup.

Efter at have sendt de fire B prøve deltagere afsted til slæbs terrænerne, startede vi A prøven.

En god og lærerig træning i Køge/Herfølge og en god gang indbyrdes konkurrence til træningen i Hillerød, hvor følgende sætning er sagt mange gange: hvis du melder til, så gør jeg det også, betød at der var hele 15 hunde tilmeldt A-prøven.

7 hunde bestod A-prøven med point der lå imellem 21 og 30, det var jo ikke så ringe endda. De to yngste hunde på dagen fik 30 point og det sammen gjorde en af de "gamle" hunde også.

Efter matchning mellem Stevnsåen´s Iris og Mønboens Lussac Saint Emillion som endte med at Iris var den hurtigste og dermed vinder at både A-prøven og vinder af talent fløjten.

Et stort til tillykke til Iris og Mats, der havde taget turen helt fra Sverige både til træningen i Køge/Herfølge og til prøven.

Og et stort tillykke med 2. vinder pladsen til Lussac og Claus, der sammen med Iris viste at selvom terrænerne ikke er nyklippede og helt flade, at der var rigeligt med svaler i luftrummet og aktive, nysgerrige grise hos naboen, så kunne de alligevel lave 30 point.

Desværre var der også nogle der ikke kom igennem banerne. Gennemgående for dem, var det et spørgsmål om dressur, dressur og atter dressur.

B holdet returnerede fra slæbet, desværre havde en af hundene ikke bestået slæbet. Men de resterende 3 hunde fortsatte med prøven.

Vinderen blev Bindelbølls Design / Ole Hansen med 106 point, nr 2 blev Midtvejs Raia/ Palle Jul Larsen med 105 point og nr 3 blev Louis Allen rasmussen med 104 point.

Allan stillede også på A-prøven hvor han og Louis var den tredje hund med 30 point.

Der skal lyde en kæmpe tak til:

Vores dommere Søren Stenhøj og Kell Petersen.

Vores hjælpere på dagen Ib Nielsen og Claus Nielsen.

Kristian Bülow for at trutte for os

Alle jer der har hjulpet med at sætte telt op og tage det ned igen inden I kørte hjem fra prøven.

Og en tak for den gode stemning og det gode humør

[category_specific_rss_menu][/category_specific_rss_menu]
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af PixelPanda.dk ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram