loader image
Viden om opdræt, adfærd, køb af hund, hjælp og vejledning
Tilbage til listen

Sigga + Grand’s Uniq Luke - Hvalpe forventes - 12-05-2021

Parring: Kategori 3

Tæve: Sigga  Hvid/Sort   


Stamtavle og resultater:
klik her for at se pdfTil salg: Hanner: , Tæver:  Fødte:

Ejer:
Anne Olsen

<anne-olsen@hvorsomhelst.dk>

Antal hvalpe fra tidl. kuld: 2

_____________________

Hanhund
Grand’s Uniq Luke
Klik her for at læse mere

Antal hvalpe fra tidl. kuld: 21

 

læs mere om

Avl og Hvalpe

Klubben ønsker til stadighed at medvirke til at sikre, at den danske breton fastholder sit ry som en alsidig brugshund, hvis størrelse, bygning og jagtlige anlæg gør den velegnet til jagt i Danmark. Dansk Breton Klub har nedsat et avlsråd, som bistår medlemmerne med råd og vejledning. Vi formidler kendskabet til parringer og hvalpekuld.

MERE OM AVL

info inden køb

Køb en Breton

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser.

MERE OM KØB

OM BRETONEN

Historien

Breton'en hedder Epagneul Breton i sit hjemland Frankrig. Breton'en stammer fra det centrale Bretagne i Frankrig. Dens forfædre er dog formentlig Oyselhundene, som var kendt i middelalderen. Breton'en er uden tvivl en af de ældste, stående jagthunderacer i Frankrig. Selektiv avl har givet racen den faste stand, vi kender i dag.

OM BRETON'EN
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af Pixel Panda
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram