loader image
Vi har mange aktiviteter for dig og din hund, se under aktivtetsgrupper

Forårsmesterskaberne 2022

Som resultaterne på forårets vinderklasser have flasket sig, var fire bretoner kvalificeret til forårsmesterskaberne.
Thomas Klit med Kenzo og med Pax - (var trippelfører med tredie hund, ES Tobølbjergs Naughty.)
Franz Nybo Metzker med Strandbys Frække Frida og Torbjörn Lund-Nielsen med Karla (Lilli du Bois Courcol)

Prøven var igen i år lagt på Tuse Næs ved Holbæk og med Helle Høst-Madsen og Allan Nissen som værter på Højlyst.

Prøven forgik i lave temperaturer og med en stiv kuling fra vest. Godt med fugle til hundene, som alle fik deres chancer om formiddagen. Der blev skudt over 13 hunde, ud af de 30 startende og alle 13 kom med over middag.
Kenzo viste igen sin stabilitet og kom med i 2. heat med 1A, som eneste hund og med to fugletagninger. Pax og Karla kom også med, men med 2B. For Franz og Frida var det stolpe ud, så dagen stoppede her, men sikke et forår for parret. 2. vinder på DBK´s hovedprøve og ugen efter 1. vinder på SJD prøven ved Kalundborg. Flot præstation.
Både Pax og Karla kom ud på den første mark i 2. heat. Alle hundeføreres mareridt, en mark med alt for mange harer. Begge udgik efter et for rodet søg, som blev præget af for meget fært og der måtte fløjtes lidt rigeligt for at styre hundene. Kenzo gik igen stabilt, på næste mark, men efter den måtte støttes til sekundering, måtte han ned i 1B.

Dette var dog nok til at beholde sin rangering som nr. 1 inden matchningen og blot vente på, hvem der skulle udfordre ekvipagen til mesterskabet.
Man havde nok forventet at se en duel mellem Kenzo og ES Klintholms Asko, med Jan Marinussen, men en tom stand sendte pointer Krogsøgårds Guel Sia og Peter Due i finalen.
Begge hunde startede meget jævnbyrdigt, men som slippet skred frem, var Kenzos suveræne søg en klasse over Sias. Endnu en tom stand, denne gang en sjældent en set fra Kenzo, kostede sejren.
Igen en toppræstation fra Thomas og Kenzo og desuden kom Naughty også med på podiet som 4. vinder. Tre hunde kvalificeret, alle tre med i 2. heat og 2 vk placeringer - godt gået og stort tillykke.
Et stort tillykke til Peter Due og Sia med mesterskabet.

[category_specific_rss_menu][/category_specific_rss_menu]
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af PixelPanda.dk ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram