Hvalpe

Aktiviteter

AFFICHE editEurocup for bretons finder sted i Andalusien uge 7 d. 14 og 15. februar 2019.

Interesserede kan henvende sig til mig 50501445 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeldingsblanket Word

 

Good morning,

As I informed you in my last message, our spanish friends from CEEB will be in charge of the organization, next spring, of our AICEB championship.

This one will take place at Fuentes de Andalucia (approx. 70 Km at the East of Sevilla) as follows :

- 13th of feb : morphological check

Tak til Morten Larsen for et sobert og konstruktivt indlæg omhandlende produktion af hvalpe og især ligestilling af tæver med hanner i avlen. Sidstnævnte i forhold til klubbens nuværende retningslinjer for avl med bretons og den gældende hanhundeliste.

FBDen nemme først – bretons aktiv på de sociale medier
Enkelte har tidligere efterlyst en mere aktiv profil fra klubbens side i forhold til facebook og andre sociale medier. Her skal jeg blot opfordre til, at hvis enkelte medlemmer sammen med bestyrelsen vil stille sig i spidsen for dette, så er det bare med at komme på banen. Kunne hedde Breton på Jagt!

Retningslinjerne – med fokus på hanhunde?
Helt principielt skal det slås fast, at det er alment anerkendt, at det er helt naturligt inden for avl at fokusere på de ”bedste avlshanhunde”. Det vil sige, at der foretages en skarp selektering af avlsmaterialet blandt hanhunde. Det betyder kort sagt, at der er et begrænset behov for hanhunde i avlen i forhold til tæver. Med hensyn til tæver, som har eneretten til at kunne føde hvalpe, kan man ikke være lige så selektiv/restriktiv.

Ses vi i Vallensbæk på lørdag?

img 7062Der er stadig plads til lydighedstræningen på sjælland.
Træningen starter kl. 13. Kom gerne i god tid, og hils på alle de andre.
Husk det varme tøj!

Tilmelding til Merete på enten tlf: 20613194 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vel mødt

Aktivitetsudvalget på Sjælland

Se mere her

Specialklub udstilling

2019 udstilling frederiks

Vinterudstillingen i Fredriks har eksisteret siden 2011... alle år som en specialklub udstilling i februar maned i regi af de 5 engelske stående jagthunderacer i Danmark.

Set i lyset af det støt stigende hvalpetillæg, samt de myriader af landvindende og progressive indspark fra DBK’s bestyrelse og medlemmer, er dette indlæg egentlig overflødigt…   

 

2011 MG 6505Det ville jeg gerne have kunnet skrive, men sådan forholder virkeligheden sig desværre ikke. Hvalpetillægget er stadig støt faldende og mængden af forslag, til hvad der kan gøres for at stoppe nedgangen, er uhyre begrænset, så vidt jeg er oplyst, både fra os medlemmer og bestyrelsen.

På den seneste generalforsamling opfordredes der til øget brug af sociale medier til at promovere vores race, men, mig bekendt, er der ikke rigtig foretaget nogen tiltag fra klubbens side til dette.

Det største sociale forum på nettet, er en privat gruppe på Facebook, Breton Banden. Denne kan i og for sig være udmærket, men henvender sig overvejende til os der har bretons i forvejen. Nye potentielle hvalpekøbere vil måske vige lidt tilbage for denne, da meget af det vi skriver, let kan blive temmelig indforstået.

Nu er jeg så yderligere af den overbevisning, at sociale medier kun kan være et skridt på vejen. Den altovervejende forudsætning for at hvalpetillægget kan stige er, at der er nogle tæveejere der vil og tør lave hvalpe.

Syndicate Feeds

Gå til toppen