Hvalpe

Aktiviteter

img 015Den opmærksomme bruger af breton.dk, vil allerede nu have opdaget at hjemmesiden ser anderledes ud :) Men det er ikke kun designet der har forandret sig, der er også blevet ryddet op i alt det gamle og tilføjet noget nyt. Som noget helt nyt, er der nu mulighed for at kommentere direkte i nyhederne, og opdrætterne har fået sit eget menupunkt under avl & hvalpe.

Hjemmesiden er ikke færdig, ikke alt har fundet sin rette plads endnu, og der er stadig nogle ting der skal laves. Fx er der ikke mange billeder, og der er flere bagvedliggende ting der endnu ikke er klar. Man kan opleve at hjemmesiden forandrer sig indimellem, eller ser anerledes ud.

Billeder til hvalpelisterne må meget gerne Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. igen, ligesom billeder af hanhunde til hanhundelisten. Billederne må ikke være redigeret i, men komme lige fra kameraet, så kan de blive lavet pæne og i den rigtige størrelse.

Og så en lille reminder: Husk, at hjemmesiden kun er lige så spændende som vi selv gør den til, så skriv og send billeder af jeres oplevelser med hundene på jagt, resultater, træning og prøver!

Hvis man finder fejl eller mangler, så smid en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 50990871.

Godt Nytår

Lene Mortensen
Webmoster

 

{jcomments on}

 

Gå til toppen