Hvalpe

Aktiviteter

BretonhvalpDet er igen blevet muligt at tilmelde sig til nyhedsbreve fra aktivitetsudvalgene og fra bestyrelsen

I forbindelse med arbejdet med den nye hjemmeside, er alle tilmeldte brugere til nyhedsbrevene desværre blevet slettet. Men det giver mulighed for, at alle nu tilmelder sig med medlemsnummer og emailadresse. Dette kan kan hjælpe klubben med at sende vigtige meddelser ud, som kun er til medlemmerne. Det er ikke mange nyhedsmails der bliver sendt ud, så du behøver ikke at være bekymret for om din mailbox bliver fyldt op med ligegyldige mails. Så meld til allerede i dag!

Tilmelding er nederst på siden. Vælg hvilken aktivitetsudvalg du vil have nyheder fra, tast dit medlemsnummer og din mail ind og klik tilmeld. Ønsker du på et tidspunkt ikke længere, at modtage mails fra klubben, kan du nemt framelde dig.

Er du IKKE medlem af Dansk Breton Klub, men gerne vil have information om fx træningstilbud, kan du alligevel godt blive blive tilmeldt nyhedsbrev. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sørger hun for at du kommer på listen.

{jcomments on}

 

Gå til toppen