Hvalpe

Aktiviteter

Hvalp kidnappet på den Sjællandske apporteringsprøve!

Midt under den Sjællandske apporteringsprøve, så en lille hvidhåret dame sit snit til at kidnappe en sagesløs breton hvalp.

 MG 7061Mens dommere og prøvedeltagere spiste frukost, sneg den lille, grænsende sig til hobbit-agtige, kvinde sig hen i indhegningen med hvalpe, og snuppede én af dem og forsvandt. En deltager på prøven fik ved et tilfælde taget et billede af damen og hvalpen, og fortalte at damen kyssede den så voldsomt, at den blev hudløs.

"Det er det rene dyrplageri" fortæller en af prøvens deltagere. 

Opdrætteren af hvalpen, hr. Larsen, blev voldsomt oprørt, og satte sig resolut ned til resten af sine hvalpe, klar til at forsvare de tilbageblevne hundebørn med næb, klør og muggert. "Det er mit værste mareridt der nu er blevet til virkelighed", udtaler han.

Det er endnu uvist, hvad der er blevet af dame og hvalp. De er ikke set siden frukost. Ejeren udlover en dusør til den, der bringer hvalpen tilbage.

 MG 7018

 

 

 

 

 

 
Update - update - update

Det lykkedes prøvelederen at få fat i den meget lidt medtagene hundehvalp, og kunne i eftermiddags overrække hvalpen til en voldsomt lettet opdrætter og ejer, som nu er indstillet på, at tilbringe al sin fritid med hvalpene indtil de er gamle nok til, at flytte hjemmefra.

 MG 7085

 MG 2200

 

 

 

 

Gå til toppen