Hvalpe

Aktiviteter

Kære medlemmer af Dansk Breton Klub

I løbet af den første uges tid i det nye år, dumper en indkaldelse til generalforsamling 2018 ind i jeres postkasser. Sammen med adressen på brevet står medlemsnummeret!

Det er en rigtig god mulighed for at tilmelde sig klubbens nyhedsbreve, hvor man skal bruge sit medlemsnr. til at tilmelde sig. Man skal ikke være bekymret for, at ens mailbox bliver oversvømmet med ligegyldige informationer og sludder fra klubben. Der vil blive udsendt nogle få nyhedsbreve fra klubben/bestyrelsen, men mest tilbud om træning, prøver, fest og medlemsmøder.  Og klubben vil spare en masse porto.

 

Vejledning

Gå til forsiden af breton.dk. Scroll helt nederst på siden. I venstre side er der en boks med overskriften "NYHEDSBREV FRA DBK".

nyhedsbrev boks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I boksen kan du vælge hvilken aktivitetsgruppe du vil modtage nyhedsbreve fra. Klik på det øverste felt og vælg aktivitetsgruppen. 

 

vejledning aktivitetsgrupper

Udfyld de næste to felter med dit medlemsnummer og din email. Klik herefter på tilmeld.

Hvis man ønsker at tilmelde sig flere aktivitetsgruppers nyhedsbreve, så smid en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit medlemsnr. så bliver de tilføjet. 

 

{jcomments on} 

 

Gå til toppen