2011 dansk breton klubs vinderklasse 20120206 1208013842Indledningsvis skal jeg ønske alle medlemmer og samarbejdspartnere en god jul og et godt nytår. Foran venter et år, hvor klubben skal have ny formand, og hvor klubben skal tage stilling til, hvordan interessen fastholdes for både B-prøven, C-mesterskabsprøven og Hubertus.

Hubertusprøven og c-mesterskabsprøven er det ikke lykkedes at afvikle i år. Det skyldes forskellige forhold og uheldige omstændigheder. Det kunne også konstateres, at mange af de få kvalificerede til Hubertusprøven vægtede jagten i

fjeldet i weekenden for vinderklassen højere – fint nok - og at færre og færre deltager i B-prøven, hvorfor feltet af kvalificerede hunde til c-mesterskabsprøven har været støt faldende.

Bestyrelsen har indledningsvis besluttet, at Hubertusprøven i 2020 afvikles selvstændigt på Sjælland eller tilstødende øer. Prøven vil blive afviklet som normalt for de kvalificerede hunde. Der suppleres med en ”lokal” Hubertus-prøve. Om samme model kan anvendes for c-mesterskabsprøven skal her være usagt – et A- og et B-hold? Uanset hvad, skal der findes en ny prøveleder for denne prøve.

Bestyrelsen har besluttet, at kontingentet for 2020 skal stige med kr. 25 for alle kategorier. Kontingentet har stået stille i over 10 år, men nu er det på tide med et lille nyk. Benny Kuhlmann er så småt ved at forberede udsendelsen af opkrævningen, der lander i det nye år.

Så er det dejligt at se de mange tilbud om samlinger i de forskellige aktivitetsudvalg allerede i starten af 2020. Det bliver spændende at møde alle med mange hunde og familier på årets hovedprøve i dagene den 3. til 5. april 2020 med standkvarter i Faxe på Sjælland.

Vi ses i 2020.

Søren Stenhøj

 

2020 UniQlogo

Gå til toppen