2018 IMG 8959Husk at sende et forhåndstilsagn om din deltagelse i generalforsamlingen. Send det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestyrelsen ønsker at efterleve alle retningslinjer og gode råd i denne corona-tid. Vi må i dag gerne samles op til 50 personer. Vi plejer at være ca. 50 personer på den ordinære generalforsamling, som afholdes i forbindelse med hovedprøven. Mon vi bliver så mange denne gang? Derfor giv et praj.

Tegner det til et kæmpe fremmøde, så vil bestyrelsen forholde sig til det. Det ved vi den 8. juni 2020, hvor Mette igen har lovet en update – også i forhold til forsamlinger.

OBS
Det skal oplyses, at forslagsstillerne har trukket de fremsendte forslag, som handler om regionsvalg. Forslagsstillerne er sammen med Søren Stenhøj blevet enige om at skyde disse forslag til en ”rigtig” generalforsamling – altså 2021 på hovedprøven i Horsens og omegn.

Derfor skal vi have godkendt en beretning, godkendt et revideret regnskab, valgt en ny formand, 2 bestyrelsesmedlemmer og diverse suppleanter. Formand og bestyrelsesmedlemmer er der navn på, og der er ikke kampvalg!

Alt andet er sat på stand by………………

Bestyrelsen

2020 UniQlogo

Gå til toppen