vinderklasse 14 20140407 1327392926I forlængelse af statsministeriets udmeldinger de sidste mange dage og vedtagelsen af den sidste nødlov må vi konstatere, at Danmark er lukket ned, så vi over en længere periode skal være sammen på en anden måde.
Selv om der er kommet mange gode forslag til afvikling af en hovedprøve, så kan vi ikke forsvare at samles, når vi står i en situation, hvor der er risiko for at vi kan bære en smitte eller blive smittet. På den baggrund ser vi os nødsaget til at aflyse vores hovedprøve i Dansk Breton Klub 2020. Det er vi meget kede af, da vi havde set frem til nogle hyggelige dage med jer alle.
I forhold til vores generalforsamling, vil vi melde ud angående et passende tidspunkt og sted. Det er helt i overensstemmelse med Dansk Kennel Klubs retningslinjer i en situation som denne.

Tilbagebetaling af prøvegebyrer indbetalt via hundeweb:
Alle vil selvfølgelig får tilbagebetalt gebyr for tilmeldte prøver. Har man ikke anført sit kontonr. på tilmeldingen på hundeweb.dk bedes man sende det til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
For udenlandske hunde, der er tilmeldt via hundeweb.dk fra Norge og Sverige beder vi jer om at sende IBAN nr. Swiftkode, navn og adresse på kontoindehaver, samt navn på den tilmeldte hund, hvis I ikke allerede har anført det i tilmeldingen.

Tilbagebetaling af forplejning:
Alle vil også få tilbagebetalt penge som allerede er indbetalt for forplejning og ophold på Faxe Vandrehjem. Vi vil derfor bede alle om at sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn og kontonr. samt beløb. For udenlandske overførsler, skal der også oplyses IBAN nr. swiftkode, samt navn og adresse på kontoindehaver.
Vi håber på alles fulde forståelse og vi ses forhåbentligt derude, til generalforsamling og de efterfølgende arrangementer.

Med venlig hilsen
Dansk Breton Klubs bestyrelse
15. marts 2020

2020 UniQlogo

Gå til toppen