loader image

Køb en breton

Det kan ikke siges nok. Gør brug af Dansk Breton Klubs avlsråd, klubbens kontaktpersoner eller aktive klubfolk, hvis du vil anskaffe dig en breton! Og, husk at hunden skal have en DKK-stambog.

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser, som indebærer at hunden bliver efterprøvet for at indeholde de rette jagtlige egenskaber, og at hunden er dressurbar. Hunde med grove fejl - fysisk og psykisk - bør være frasorteret på udstilling og markprøve.

Da Dansk Breton Klub er en specialklub under Dansk Kennel Klub (DKK) aftales avlsrestriktioner i samarbejde med denne organisation. DKK er den førende organisation for hundejere og specialklubber i Danmark, hvor sidstnævnte avler ud fra internationale standarder fastsat af Fédération Cynologique Internationale (FCI). DKK overvåger i princippet de enkelte racer, og DKK kan udstikke særlige krav til avlen i Danmark.

Dansk Breton Klub, DKK og FCI anerkender kun BRETONS med DKK-stambog eller en stambog fra en lignende national organisation tilsluttet FCI.

Når du køber en breton med DKK-stambog, ved du, at hunden opfylder nogle specifikke krav. For bretons vedkommende betyder det, at avlsdyrene skal have en HD-status på A, B eller C.

Kontakter du Dansk Breton Klubs avlsråd, kan det orientere dig om godkendte parringer, hvor forældredyrene opfylder forskellige betingelser, som DBK anser for særligt anbefalelsesværdige. Se Hvalpelisterne og Retningslinier for avl. Endelig kan medlemmer af Dansk Breton Klub annoncere på Hvalpeliste i øvrigt. Dette under forudsætning af, at hundene er stambogført i DKK.

På hjemmesiden finder du også en oversigt over klubbens kontaktpersoner. Dem kan du også gøre brug af, da mange af dem er vidende om hvalpekuld hos de mere aktive medlemmer. Endelig kan du "besøge" forskellige kenneler via links på hjemmesiden.

Dansk Breton Klub kan selvfølgelig ikke tage ansvar for den enkelte opdrætters parringer og avl, men overordnet set kan det konkluderes, at hvalpekuld avlet af medlemmer i Dansk Breton Klub har en yderst fornuftig kvalitet. En god og dresserbar hund til den danske jæger.

[category_specific_rss_menu][/category_specific_rss_menu]

Disse sponsorer giver dig som 
medlem af Breton Klubben nogle særlige fordele.  
Klik på logoet for at se mere

Hundeudstyr
Tilbyder 10% rabat på deres egne produkter, det er det sortiment de har af dummyer, liner og fløjtesnore.
main_logo_2024_refined
Fremtidsoptimeret hjemmeside med 10% rabat. 
Byg din egen løsning: https://pixelpanda.dk/saml-selv/
Vinhuset Topwinne
20% rabat på alle varer. 
Dog ikke på i forvejen nedsatte. 
Mrk: Breton 20
Hundeudstyr
Tilbyder 10% rabat på deres egne produkter, det er det sortiment de har af dummyer, liner og fløjtesnore.
Tøj til jagt og fritid
Som medlem af Dansk Breton Klub tilbydes der 10% rabat på køb i webshop, dog ikke i forvejen nedsatte varer. 
Rabatkode: dbk

Alle rettigheder reserveret.
Copyright © Dansk Breton Klub. 

Breton hunden.
Maximum kvalitet i minimum krop.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram