loader image
Vi har mange aktiviteter for dig og din hund, se under aktivtetsgrupper
Tilbage til listen

Apportering, Sjælland - Jørlunde pokal

Jørlundepokalen kan vindes til ejendom, hvis den vindes 3 gange i træk med samme hund eller 3 gange i alt med 3 forskellige hunde. Pokalen er skænket af Merete Larsen og Bent Olsen til B apporteringsprøven på Sjælland.

Tildelt

2021 Bindesbøll Design v. Ole Hansen
2020 Bindesbøll Design v. Ole Hansen
2019 Siggi v. Anne Olsen
2018 Jørlundes Happy v. Bent Olsen
2017 Jørlundes Happy v. Bent Olsen
2016 Sille v. Carl Chr. Caspersen
2015 Stenhøj Ronja v. Aage Stenhøj Jørgensen
2014 Kito v. Claus Nielsen
2013 Gribskovens Zulu v. Søren Mark Jensen
2012 Stevnsåens Delta v. Jens Frost
2011 Thingmanns Mille v. Merete Larsen
2010 Thingmanns Miro v. Bent Olsen

 

læs mere om

Avl og Hvalpe

Klubben ønsker til stadighed at medvirke til at sikre, at den danske breton fastholder sit ry som en alsidig brugshund, hvis størrelse, bygning og jagtlige anlæg gør den velegnet til jagt i Danmark. Dansk Breton Klub har nedsat et avlsråd, som bistår medlemmerne med råd og vejledning. Vi formidler kendskabet til parringer og hvalpekuld.

MERE OM AVL

info inden køb

Køb en Breton

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser.

MERE OM KØB

OM BRETONEN

Historien

Breton'en hedder Epagneul Breton i sit hjemland Frankrig. Breton'en stammer fra det centrale Bretagne i Frankrig. Dens forfædre er dog formentlig Oyselhundene, som var kendt i middelalderen. Breton'en er uden tvivl en af de ældste, stående jagthunderacer i Frankrig. Selektiv avl har givet racen den faste stand, vi kender i dag.

OM BRETON'EN
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af PixelPanda.dk ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram