loader image
Vi har mange aktiviteter for dig og din hund, se under aktivtetsgrupper
Tilbage til listen

DBK Jyske Udstilling Juniorklasse Hanner

Tildelt

2021
2020 Dusty V. Thomas Kristensen
2019
2018 Strandbys Fille v. Jens Hansen
2017 Stranbys Eico v. Flemming Christensen
2016 Schiørholm´s Dax v. Finn Olsen
2015 Gribskovens Fenris v. Jacob Forsingdal Højte Hansen
2014 Cadeau Filou v. Peter Jensen
2013 Sigurd v. Øyvind Jensen/Daimi Frederiksen
2012 Cadeau Bãti v. Pernille Hansen

læs mere om

Avl og Hvalpe

Klubben ønsker til stadighed at medvirke til at sikre, at den danske breton fastholder sit ry som en alsidig brugshund, hvis størrelse, bygning og jagtlige anlæg gør den velegnet til jagt i Danmark. Dansk Breton Klub har nedsat et avlsråd, som bistår medlemmerne med råd og vejledning. Vi formidler kendskabet til parringer og hvalpekuld.

MERE OM AVL

info inden køb

Køb en Breton

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser.

MERE OM KØB

OM BRETONEN

Historien

Breton'en hedder Epagneul Breton i sit hjemland Frankrig. Breton'en stammer fra det centrale Bretagne i Frankrig. Dens forfædre er dog formentlig Oyselhundene, som var kendt i middelalderen. Breton'en er uden tvivl en af de ældste, stående jagthunderacer i Frankrig. Selektiv avl har givet racen den faste stand, vi kender i dag.

OM BRETON'EN
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af PixelPanda.dk ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram