loader image
Vi har mange aktiviteter for dig og din hund, se under aktivtetsgrupper
Tilbage til listen

Bandittens Frække

Information

Velkommen til vores kennel. Vi er aktive indenfor Breton Klubben og deltager hvor det er os muligt. Vi har pt 3 bretons. Vi vil også gerne avle nye og spændende hvalpe som vi vil følge så vidt det er os muligt. I er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om evt hvalpe.

Adresse og kontakt

Dorthe og Franz Nybro Metzker, Læskovvej 79, 4632 Bjæverskov. Mobil 53 600 318
HP : Facebook side : Kennel Bandittens Frække

læs mere om

Avl og Hvalpe

Klubben ønsker til stadighed at medvirke til at sikre, at den danske breton fastholder sit ry som en alsidig brugshund, hvis størrelse, bygning og jagtlige anlæg gør den velegnet til jagt i Danmark. Dansk Breton Klub har nedsat et avlsråd, som bistår medlemmerne med råd og vejledning. Vi formidler kendskabet til parringer og hvalpekuld.

MERE OM AVL

info inden køb

Køb en Breton

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser.

MERE OM KØB

OM BRETONEN

Historien

Breton'en hedder Epagneul Breton i sit hjemland Frankrig. Breton'en stammer fra det centrale Bretagne i Frankrig. Dens forfædre er dog formentlig Oyselhundene, som var kendt i middelalderen. Breton'en er uden tvivl en af de ældste, stående jagthunderacer i Frankrig. Selektiv avl har givet racen den faste stand, vi kender i dag.

OM BRETON'EN
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af PixelPanda.dk ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram