loader image

Kennel Gribskoven

Information

Kennel Gribskovens har været aktiv siden 2007. Vi har dyrket markprøvesporten gennem mange år. I 2007 kom det første kuld bretonhvalpe under kennelnavnet Gribskovens. Det er vigtigt for os, at vores opdræt sker med sunde, dygtige og racetypiske hunde, dvs. at vi tager udgangspunkt i forældre-dyrenes almene sundhed, dressurbarhed, eksteriør og egenskaber. De bretonhvalpe, som vi har fulgt fra alle vores kuld, er hvalpe med stor jagtlyst, og det man i engelsk jargon kalder stort format. De vil altså arbejde stort og bredt på marken. De har lidt høj tænding, men er generelt dressurbare og glade for at apportere både på land og i vand. Køber man en hvalp fra os, skal man være forberedt på, at man får en meget aktiv jagthund med alt hvad det indebærer.

Adresse og kontakt    Søren Stenhøj 2025 7430 Lene Mortensen  5099 0871    Hjemmeside: Opdrætter's hjemmeside

Planlagte parringer

Parring er gennemført den 21. marts 2023 mellem  Breton Banden Soleil DK18599/2016 og Loui DK03588/2017

læs mere om

Avl og Hvalpe

Klubben ønsker til stadighed at medvirke til at sikre, at den danske breton fastholder sit ry som en alsidig brugshund, hvis størrelse, bygning og jagtlige anlæg gør den velegnet til jagt i Danmark. Dansk Breton Klub har nedsat et avlsråd, som bistår medlemmerne med råd og vejledning. Vi formidler kendskabet til parringer og hvalpekuld.

MERE OM AVL

info inden køb

Køb en Breton

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser.

MERE OM KØB

OM BRETONEN

Historien

Breton'en hedder Epagneul Breton i sit hjemland Frankrig. Breton'en stammer fra det centrale Bretagne i Frankrig. Dens forfædre er dog formentlig Oyselhundene, som var kendt i middelalderen. Breton'en er uden tvivl en af de ældste, stående jagthunderacer i Frankrig. Selektiv avl har givet racen den faste stand, vi kender i dag.

OM BRETON'EN

Disse sponsorer giver dig som 
medlem af Breton Klubben nogle særlige fordele.  
Klik på logoet for at se mere

Hundeudstyr
Tilbyder 10% rabat på deres egne produkter, det er det sortiment de har af dummyer, liner og fløjtesnore.
main_logo_2024_refined
Fremtidsoptimeret hjemmeside med 10% rabat. 
Byg din egen løsning: https://pixelpanda.dk/saml-selv/
Vinhuset Topwinne
20% rabat på alle varer. 
Dog ikke på i forvejen nedsatte. 
Mrk: Breton 20
Hundeudstyr
Tilbyder 10% rabat på deres egne produkter, det er det sortiment de har af dummyer, liner og fløjtesnore.
Tøj til jagt og fritid
Som medlem af Dansk Breton Klub tilbydes der 10% rabat på køb i webshop, dog ikke i forvejen nedsatte varer. 
Rabatkode: dbk

Alle rettigheder reserveret.
Copyright © Dansk Breton Klub. 

Breton hunden.
Maximum kvalitet i minimum krop.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram