loader image
Vi har mange aktiviteter for dig og din hund, se under aktivtetsgrupper
Tilbage til listen

Kennel PVN´s - et eksempel

Information
Gennem næsten 40 år har jeg haft Breton og avlet på flere af mine tæver. I avlen har jeg altid lagt vægt på at avle familie- og jagthunde med god kontakt og rolige gemytter. Jeg bruger ofte udenlandske hunde i min avl . Hunde, som kommer fra kenneler, hvis ejere jeg gennem mine mange ture til udlandet har lært at kende.

Adresse og kontakt
Poul Valdemar Nielsen, Holmvej 6, 6200 Åbenrå
Mobil: +45 50501445, Email: pvn@pvns.dk
Hjemmeside: Opdrætter's hjemmeside Facebook: Poul Valdemar Nielsen

Planlagte parringer
Ingen pt

læs mere om

Avl og Hvalpe

Klubben ønsker til stadighed at medvirke til at sikre, at den danske breton fastholder sit ry som en alsidig brugshund, hvis størrelse, bygning og jagtlige anlæg gør den velegnet til jagt i Danmark. Dansk Breton Klub har nedsat et avlsråd, som bistår medlemmerne med råd og vejledning. Vi formidler kendskabet til parringer og hvalpekuld.

MERE OM AVL

info inden køb

Køb en Breton

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser.

MERE OM KØB

OM BRETONEN

Historien

Breton'en hedder Epagneul Breton i sit hjemland Frankrig. Breton'en stammer fra det centrale Bretagne i Frankrig. Dens forfædre er dog formentlig Oyselhundene, som var kendt i middelalderen. Breton'en er uden tvivl en af de ældste, stående jagthunderacer i Frankrig. Selektiv avl har givet racen den faste stand, vi kender i dag.

OM BRETON'EN
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af PixelPanda.dk ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram