loader image
Vi har mange aktiviteter for dig og din hund, se under aktivtetsgrupper
Tilbage til listen

Kennel Stevnsaaens

Information

Kennel Stevnsåens sælger jagthunde til jægere.  Vi har fokus på at avle sunde, glade, jagtglade og dresserbare bretons. Det er også vigtigt at hunden bliver en del af familien og trives med store som små i hjemmet.

Hvalpene sælges til jægere. Vi håber selvfølgelig at se vores hvalpe på både markprøver, apporteringsprøver og udstillinger. Men det vigtigste er, at de bliver brugt til jagt.

Den personlige kontakt til vores hvalpekøbere er meget vigtig for os, så kontakt os meget gerne for en snak og et møde.

Vi bor med vores hunde på et husmandssted 10 km syd for Køge med jord ned til Stevnsåen - deraf navnet.

Adresse og kontakt
Karin og Poul Vestervang, Køgevej 58, St. Tårnby, 4652 Hårlev
Mobil: +45 2320 8281 Email:karenambirk@outlook.dk

Hjemmeside: Opdrætter's hjemmeside Facebook: @stevnsaaens

Planlagte parringer

Stevnsaaens Sally og Trico
Stevnsaaens Saga og Mønboens Saint Emillion Lussac

læs mere om

Avl og Hvalpe

Klubben ønsker til stadighed at medvirke til at sikre, at den danske breton fastholder sit ry som en alsidig brugshund, hvis størrelse, bygning og jagtlige anlæg gør den velegnet til jagt i Danmark. Dansk Breton Klub har nedsat et avlsråd, som bistår medlemmerne med råd og vejledning. Vi formidler kendskabet til parringer og hvalpekuld.

MERE OM AVL

info inden køb

Køb en Breton

Når man vil købe en breton, kan man rent faktisk sortere i udbuddet ud fra forskellige kvalitative mål. Som jæger er det rart at vide, om hundens jagtlige egenskaber er i orden. Forældredyrenes præmiering på mark- og apporteringsprøver giver en vis form for garanti, idet der her er tale om kvalitetsbedømmelser.

MERE OM KØB

OM BRETONEN

Historien

Breton'en hedder Epagneul Breton i sit hjemland Frankrig. Breton'en stammer fra det centrale Bretagne i Frankrig. Dens forfædre er dog formentlig Oyselhundene, som var kendt i middelalderen. Breton'en er uden tvivl en af de ældste, stående jagthunderacer i Frankrig. Selektiv avl har givet racen den faste stand, vi kender i dag.

OM BRETON'EN
 Alle rettigheder reserveret. Designet og udviklet af PixelPanda.dk ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram